Workshop „Build your future”

Dragi studenti,
Vă invităm sa participați la workshop-urile „Build your future”, organizate în parteneriat cu KPMG Romania:

1. Workshop nr 1 (7 Martie 2023): Cunoașterea de sine – descoperirea unor caracteristici comportamentale și de personalitate care să îi ajute pe studenți să se autoevalueze și să își creioneze un plan de carieră și de dezvoltare în jurul unor caracteristici individuale;
2. Workshop nr 2 – (4 Aprilie 2023): Cunoașterea celorlalți – dezvoltarea unor competențe de ascultare și de adresare de întrebări menite să îi ajute pe studenți să îi cunoască, să îi înțeleagă mai bine pe cei din jur și, în consecință, să își îmbunătățească relațiile;
3. Workshop nr 3 – (9 Mai 2023): Pregătirea pentru angajare – dezvoltarea de competente de redactare a CV-ului de angajare și antrenare pentru interviul de angajare.
Workshop-urile vor fi organizate gratuit de catre specialiștii KPMG, la sediul KPMG din București. Fiecare workshop va dura 3,5 ore (interval 9:30 – 13:00), cu pauze de cafea.

În măsura în care sunteți interesați de aceste competențe de tip „soft” din spectrul «competențelor secolului XXI», vă rog ca până pe data de 1 martie a.c., sa completati chestionarul disponibil la adresa: https://forms.gle/8S2hbf86ehQXVB6D8 .

This entry was posted in proiect practică. Bookmark the permalink.